tala fou

O paaga laiti o loʻo gauai atu i le vaega o vailaʻau e tatau ona latou matauina talu ai nei o le pisinisi vailaʻau ua faʻafeiloaʻi i se siʻitaga malosi.O a ni mea moni i tua o le si'itia o tau?

(1) Mai le itu manaʻomia: o le vailaʻau vailaʻau e pei o se pisinisi faʻataʻitaʻi, i le vaitau o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le toe faʻafouina o galuega ma le gaosiga o pisinisi uma, toe faʻaleleia atoatoa le tamaoaiga o Saina, o le vailaʻau vailaʻau o loʻo matua manuia foi, o lea. fa'aosoina le tuputupu a'e o mea mata'utia i luga e pei ole alava viscous staple, spandex, ethylene glycol, MDI, ma isi.A olaola le tamaoaiga, e mafai e le alamanuia ona maua ni polofiti lelei, ma a faaletonu le tamaoaiga, o le a faaletonu foi tupe mama a le alamanuia.O tupe mama tau pisinisi o loʻo fesuisuiaʻi pea e tusa ai ma le taamilosaga o le tamaoaiga.

(2) I le itu sapalai, o le tau o le siitaga atonu na aʻafia i le malulu tele o le tau i totonu o le US: O le US na lavea i ni lua tetele o le malulu tele i nai aso ua tuanaʻi, ma o le tau o le suauʻu ua tuleia e tala fou. o le gaosiga o le suauu ma le kesi, gaioiga ma fefaʻatauaʻiga i le setete o le malosi o Texas ua matua faʻalavelaveina.

(3) Mai le vaaiga a le alamanuia, o le gaosiga ma le tuʻuina atu o mea mataʻutia o oloa vailaʻau o loʻo faʻatonutonuina e kamupani taʻitaʻia e maualuga pa puipui e ulufale ai.O le maualuga o pa puipui i le ulufale atu i totonu o pisinisi e puipuia ai atinaʻe i totonu o le alamanuia, e taʻitaʻia ai le maualuga o le tau o mea mataʻutia i le auala atoa.E le gata i lea, o le malosi o fefaʻatauaʻiga o atinaʻe ogatotonu ma lalo ifo e vaivai, lea e le mafai ai ona fausia se malosi faʻatasi lelei e faʻatapulaʻa ai le siʻitia o tau.

(4) Ina ua maeʻa le tausaga o le toe faʻaleleia, ua toe foʻi le tau o le suauʻu faavaomalo i le maualuga o le $ 65 / BBL, ma o le tau o le a vave ma sili atu ona vave ona o le maualalo o faʻamaumauga ma le maualuga o tau o le toe amataina o gaioiga gaosiga i luga.


Taimi meli: Me-19-2021