tala fou

Ona o le maualalo o le VOC o loʻo i totonu o paʻu faʻavae vai, ua faʻateleina ma sili atu ona lauiloa i tagata faʻatau.Peitaʻi, mo nisi o vali e faavae i vai, o le a tatou iloa ai afai e lē togafitia i le taimi, e faigofie ona maua ni pu ma mata iʻa, ae o nisi e lē faia.O le a le mea lilo i le ogatotonu?O le tali o lo'o iai pe leai fo'i se fa'aopoopoina o le vai fa'avae fa'apipi'i fa'apalapala.

O a faʻaopoopoga o loʻo aofia i totonu o faʻapipiʻi vai
O faʻapipiʻi faʻavae vai e masani lava ona faʻapipiʻiina i le vai e pei o le solvent, ma o mea faʻaopoopo eseese o le a faʻaopoopoina i le faagasologa o le faʻatulagaina, e pei o le: faʻamago faʻamago, anti-mildew agent, fungicide, co-solvent, thickener, ma isi, e faʻamalosia ai le fa'atinoga o fa'aluega fa'avae vai.

Aisea e fa'afefe ai le vali fa'avae vai
Mai mea fa'aopoopo o lo'o i luga e mafai ona tatou va'ai ai o le tele o fa'aopoopoga o lo'o i totonu o pa'u fa'avae vai e a'afia i surfactants.y1

lea e faigofie ona tupu ai le foam.Ae maise lava i le faʻafefiloi faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o masini gaosiga, e sili atu ona faigofie le gaosia o se aofaiga tele o foam, ma e faigata ona faʻaumatia.O le eseesega i le va o le mafuaʻaga e faʻafefe ai nisi o latou poʻo le mafuaʻaga e le faʻafefe ai nisi o latou o loʻo taoto i le faʻaopoopoina pe leai foi le vai faʻapipiʻi faʻafefe.

E mafai ona taulaʻi le faʻafefe o le faʻafefe o le vai i le faʻafitauli o le faʻaogaina o le vai, o loʻo i ai se aafiaga lelei o le faʻafefeteina ma le faʻafefe, mo le faʻafitauli o le foam o le ufiufi, aua le talanoa i ai.O le mea lea, o nisi o paluga vai e le faʻafefe aua o loʻo i ai le vai faʻavae faʻafefete faʻafefe.

O le fa'aopoopoina o le vai e fa'amama ai le vali fa'atatau ile vali fa'avae vai e fa'atusa i le tu'uina atu i luga ole tulaga lelei ole vali.O se paaga lelei mo faʻapipiʻi vai.

Tulaga lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vai
O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vai o loʻo faia i le ester polyether organic e avea ma vaega autu e ala i faiga faʻapitoa.

Tulaga lelei e aofia ai: emulsification lelei, dispersibility malosi, vave defoaming ma foam inhibition.Mo faʻafitauli foam coatings faʻavae vai, o le a le i ai se aafiaga le lelei i luga o le faiga, e le faigofie e pipiʻi suauu gau emulsion.Faigofie ma faigofie ona faʻaoga.Punaoa gaosi, maualuga tau faatinoga, tau sili atu ona lelei.
y2


Taimi meli: Aukuso-15-2022